CELE 7 SECRETE ALE CUPLURILOR FERICITE

CELE 7 SECRETE ALE CUPLURILOR FERICITE
28,00 lei
Cantitate:

    "Dragostea creste atunci cand ne conectam inimile prin lucruri mici, aparent fara importanta."
     Astfel suna introducerea remarcabilei carti dedicata cuplurilor, considerata bestseller - potrivit New York Times - al psihologilor John C. Friel si Linda D. Friel.
Dupa douazeci si cinci de ani de practica medicala, cateva decenii de cercetari stiintifice asupra cuplurilor si examinari amanuntite ale principiilor psihologice cheie care sustin parteneriatele romantice de succes, cei doi autori ofera solutii simple pentru a evita capcanele obisnuite care ne impiedica sa obtinem linistea si armonia intr-o relatie intima.
     Aceasta lucrare surprinde "magia" relatiilor cu adevarat reusite prin povestiri, exemple si imagini fermecatoare si captivante, constituind o resursa extrem de valoroasa si de necesara atat pentru cupluri, cat si pentru terapeuti.
Ea merge direct in miezul intimitatii, invatandu-ne arta de a comunica, de a ne intelege reciproc cu adevarat si de a ne apropia unul de celalalt la un nivel profund.
Cele 7 secrete ale cuplurilor fericite are darul de a ne indemna sa aruncam o privire introspectiva asupra vietii noastre sentimentale pentru a descoperi exact ceea ce ne dorim, ce avem nevoie si ce putem face pentru a trece de la o relatie nefericita, mediocra si nesatisfacatoare la una minunata si plina de succes.
Principalul scop al acestei carti este sa ne provoace, sa ne stimuleze, sa ne intrige, sa ne incante si sa ne lumineze.
Ea reprezinta mult mai mult decat un ghid pentru cuplurile fericite, este o cale catre descoperirea si practicarea iubirii adevarate - "magice".

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE