CELE 7 GRESELI PE CARE LE FAC PARINTII

CELE 7 GRESELI PE CARE LE FAC PARINTII

    O zi grea la serviciu, aglomeratie in trafic, coada la supermarket, facturi urgente de platit, un loc de parcare ocupat si o teava de reparat. Cum ar fi ca dupa o astfel de zi sa va intoarceti acasa si copilul dumneavoastra sa se joace cuminte, sa isi stranga constiincios jucariile, sa nu se strambe la mancarea din fata lui, sa se spele pe dinti chiar daca nu ii place gustul pastei si periuta il gadila, sa asculte rabdator povestea citita, sa nu protesteze cand vine ora de culcare, sa stie cum sa se imbrace cu pijama si chiar sa vrea sa doarma singur in camera lui?
Pentru multi dintre noi pare o amagire.
    Lucrarea Cele 7 greseli pe care le fac parintii va va ajuta sa scapati de ingaduitoarele cuvinte:" Asa sunt copiii..."
    John C. Friel si Linda D. Friel, doi psihologi cu experienta in cresterea copiilor, ofera exemple ce se pot regasi cu usurinta in mai toate familiile in care controlul asupra micutilor este greu de realizat sau lipseste cu desavarsire.
Ei vin in intampinarea cititorilor cu sfaturi practice pe care trebuie sa le respecte atat mamele, cat si tatii. Un copil caruia mama ii interzice ceea ce ii permite, pe ascuns, tatal este un copil confuz. Bunele intentii nu sunt suficiente.
Multe dintre greselile mentionate in aceasta carte sunt lucruri pe care cei mai multi le considera normale si chiar le cred folositoare.     
    Cresterea unui copil presupune uneori un proces descurajant si plin de frustrari.
Parcurgand aceste capitole, veti descoperi ca poate fi cea mai frumoasa si mai plina de satisfactii experienta.

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE