CELE CINCI ELEMENTE ESENTIALE ALE VIETII

CELE CINCI ELEMENTE ESENTIALE ALE VIETII
Autor: Jim Rohn

Autor: Jim Rohn

Jim Rohn a fost considerat de-a lungul timpului ca fiind unul dintre cei mai influenti ganditori ai epocii noastre. De peste 40 de ani, Jim Rohn se concentreaza asupra aspectelor fundamentale ale comportamentului uman, care nutresc o influenta covarsitoare asupra performantelor personale si profesionale.
A organizat seminarii si ateliere in Europa, Asia, Australia si Africa, dar si in marile orase din America de Nord. Este membru al Asociatiei Nationale a Oratorilor, care i-a acordat premiul CPAE, in 1985, pentru performantele remarcabile si profesionalismul de care a dat dovada in arta oratoriei.

     Poate ca va doriti sa schimbati ceva in viata. Poate considerati ca meritati mai mult decat sunteti platiti sau ca sunteti inzestrati cu un talent mult mai mare, pe care profesia sau activitatea curenta nu va permite sa-l exploatati la maxim. Poate ca va confruntati cu niste dileme personale, care va tulbura existenta.
Indiferent ce v-a impins sa recurgeti la analiza ideilor prezente in aceasta carte, se pare ca va aflati in cautarea unor raspunsuri. Faceti parte dintre norocosii vietii, care sunt gata sa intreprinda cateva schimbari in universul lor - si acesta este subiectul cartii de fata: transformarea vietii din ceea ce este in prezent in ceea ce ar trebui sa fie.
   "Pentru a avea mai mult trebuie sa evoluam mai mult" este chintesenta filozofiei dezvoltarii personale, a succesului si fericirii, subiecte abordate de Jim Rohn in Cele cinci elemente esentiale ale vietii.
Rezultatele si stilul de viata sunt efectele, dar filozofia noastra personala, atitudinea si activitatea sunt cauzele supreme ale efectelor. Pentru a schimba efectele, trebuie sa schimbam cauzele. Cu toate acestea, cei mai multi oameni blameaza efectele, dar continua sa sustina cauzele.   

    Dupa ce veti citi si va veti insusi acest ghid al succesului personal, veti descoperi un potential nemarginit, cum nu ati crezut vreodata ca poate exista.

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE