ALEGERI CARE ITI SCHIMBA VIATA

ALEGERI CARE ITI SCHIMBA VIATA
15 cai de a gasi scop, sens si bucurie in tot ceea ce faci
Autor: Hal Urban

Autor: Hal Urban

Hal Urban a obtinut diploma de licenta si de master in istorie, dar si doctoratul in educatie si psihologie la Universitatea din San Francisco. De asemenea, a facut si studii postuniversitare in psihologia performantei de varf la Universitatea Stanford.
Timp de treizeci si cinci de ani a castigat diverse premii atat ca profesor de liceu, cat si ca profesor universitar. Prima sa carte, Cele mai importante lectii de viata, a fost aleasa drept „Cartea motivationala a anului” de catre Writer’s Digest.

    Auzim deseori spunandu-se ca nu e niciodata prea tarziu sa te schimbi, dar pare usor de zis si greu de facut.
    Hal Urban
ne dezvaluie unele dintre cele mai potrivite strategii si modalitati de a ne dezvolta capacitatea de a face acele alegeri prin care sa traim asa cum ne dorim, ducand o viata plina de sens si implinire. Putem si ar trebui sa ne schimbam putin cate putin in fiecare zi, sa invatam permanent din experientele celorlalti, din carti, dar si din ceea ce ni se intampla.
Cele zece virtuti prezentate in Alegeri care iti schimba viata sunt chei spre implinirea personala si linistea interioara de care avem cu totii nevoie. Scurtele povestiri care servesc drept exemple si citatele - doze mici de intelepciune - fac din aceasta lucrare una dintre acele carti care nu ar trebui sa lipseasca din nici o biblioteca si pe care ar fi recomandat sa o recitim ori de cate ori simtim ca ne pierdem directia sau scapam din vedere misiunea noastra in viata.

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE