TEHNICA ORGANIZARII TIMPULUI

TEHNICA ORGANIZARII TIMPULUI

             Majoritatea oamenilor cred ca timpul este ceva intangibil. In calatoria de la haos spre ordine este adesea mai usor sa organizezi spatiul decat timpul, deoarece spatiul este ceva ce poti vedea.
             Timpul, pe de alta parte, nu il poti vedea si nici nu il poti tine in mana. Organizarea timpului inseamna alcatuirea unui program care sa ti se potriveasca. Inseamna sa identifici ceea ce este important pentru tine si sa atribui acelor activitati un loc bine definit in programul tau, in functie de nevoile si scopurile personale. Si mai inseamna sentimentul puternic de satisfactie de la sfarsitul ficarei zile.
             Tehnica organizarii timpului respecta si apreciaza faptul ca fiecare persoana este diferita. Si ca fiecare dintre noi are nevoi diferite in diferite momente ale vietii. Nu vei gasi  in aceasta carte truisme cum ar fi "Cine se scoala de dimineata departe ajunge" sau ca ar trebui sa muncesti mai putin ori sa te distrezi mai putin sau sa fii orice altceva decat esti.
              In schimb, aceasta carte te va ajuta sa intelegi cine esti si ce doresti, si iti va oferi instrumentele cu ajutorul carora sa-ti dezvolti viata in jurul acestor lucruri. Poti deprinde abilitati noi si modifica anumite comportamente, dar nu iti poti schimba fondul. Pentru ca nici nu ar trebui. Aceasta carte te va purta printr-un proces de autodescoperire a ceea ce iti place sau nu, a obiceiurilor, nevoilor si dorintelor tale naturale. Acestea devin fundatia sistemului tau de administrare a timpului.

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE