MILIONAR LA MINUT

MILIONAR LA MINUT

              Mark Victor Hansen, co-autor al seriei fenomenale "Supa de pui pentru suflet", si Robert G. Allen, unul dintre cei mai mari experti financiari din lume, au ajutat mii de oameni sa devina milionari. Acum este randul tau.
              Este posibil sa castigi un milion de dolari intr-un singur minut? Raspunsul s-ar putea sa te surprinda. Milionar la minut este o abordare cu totul noua, oferind un "sistem al milionarului" capabil sa iti schimbe viata. Este o metoda revolutionara de construire a averii si un program puternic de autocunoastere.
              Exista doua carti incluse in una singura: o carte de fictiune si una teoretica, menite a aborda doua tipuri de invatare pentru a-ti insusi pe deplin lectiile prezentate. Pe paginile din dreapta, vei descoperi povestea de fictiune a unei femei care trebuie sa castige un milion de dolari in nouazeci de zile, altfel risca sa piarda pentru totdeauna tot ce are mai de pret pe lume. Paginile din stanga cuprind strategii si tehnici pas-cu-pas care dau cu siguranta rezultate.

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE