ACTUALITATI IN PEDIATRIE (VOL. 1+2)

ACTUALITATI IN PEDIATRIE (VOL. 1+2)
140,00 lei
Cantitate:

    Afectiunile prezentate sunt expuse up-to-date, beneficiind de informatii ale unor aspecte de etio-patogenie, diagnostic diferential, evolutie, complicatii (uneori amenintatoare de viata), atitudine terapeutica.
    Lucrarea beneficiaza de aportul adus in ultimele decenii de cele patru revolutii in medicina moderna: genetica de tip clasic, imunologia, tehnologia imagistica si, in prezent, biologia moleculara (transplantul de celule stem, terapia genica si farmacogenomica), cunoscandu-se faptul ca nici o alta specialitate medicala nu a beneficiat mai mult ca pediatria de aceste progrese.
De asemenea, beneficiaza de o iconografie demonstrativa (radiologica, hematologica, histopatologica, imagistica - ecografie transfontanelara, CT-scan, MRI), precum si de o serie de tabele, protocoale terapeutice -
toate completand valoarea lucrarii. In acest mod, utilitatea acestei lucrari este evidenta, scopul final fiind un sprijin eficient in informarea pediatrilor si, in primul rand, al celor in plina formare profesionala.

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE