ACTUALITATI IN CARDIOLOGIE

ACTUALITATI IN CARDIOLOGIE
Autor: Eduard Apetrei

Autor: Eduard Apetrei

Profesorul Eduard Apetrei este una dintre personalitatile marcante pentru evolutia cardiologiei romanesti in ultima jumatate de secol – daca ne gandim numai la faptul ca este omul care a introdus in Romania ecocardiografia, metoda de explorare a afectiunilor cardio-vasculare.
Profesorul doctor Eduar Apetrei este vicepresedinte al Academiei de Stiinte Medicale, Fellow al Societatii Europene de Cardiologie, membru corespondent al Societatii Franceze de Cardiologie si al numeroase alte societati internationale din domeniu.
Autor: Leonida Gherasim

Autor: Leonida Gherasim

Medic roman, specialist in cardiologie, profesor universitar la Facultatea de Medicina din Bucuresti, membru de onoare al Academiei Romane.
Este autorul a nenumarate lucrari stiintifice si tratate in domeniul medicinii interne, cu contributii esentiale in patologia arterelor coronariene, insuficienta cardiaca, hipertensiunea arteriala, metodele de explorare neinvazive si terapia moderna a bolilor cardiovasculare.

    Lucrare de mare anvergură, care reunește aspectele actuale în cardiologie.
    Unele capitole aduc informații la zi în domenii de strictă specialitate, altele actualizează o problemă clasică, regândită în raport cu experiența și informația curentă. Cartea dorește să aducă informații și experiență care să îmbunătățească abordarea bolilor cardiovasculare.
    Capitolele au fost scrise de cardiologi recunoscuți pentru preocupările lor în domeniu și cuprind datele științifice apărute sau precizate în ultimii ani, privind cardiologia fundamentală, cardiologia de explorare, tratamentul farmacologic, cardiologia intervențională și chirurgia cardiovasculară.
    Profesorii doctori L. Gherasim si E. Apetrei sunt, fără îndoială, cele mai cunoscute și importante somități ale cardiologiei romanești. În jurul lor au reușit să strângă pentru realizarea acestei cărți aproape toată floarea cardiologiei romanești bucureștene.

Ați putea fi interesat și de:


TOP VÂNZĂRI

CELE MAI CĂUTATE